Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Imunnocal
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Medicament Immunocal Platinum
400 lei
Brand
Box cu 30 pliculete x 12,5 g
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere si farmacologie clinica
In conformitate cu CPS Canada (Compendium of Pharmaceuticals and Specialties)IMMUNOCAL CPS 2009

Farmacologie

Immunocal Platinum este o sursa naturala de cisteina, precursor al glutationului, pentru mentinerea unui sistem imunitar puternic. Nu contine grasimi, contine mai putin de 1% lactoza si are o valoare biologica ridicata de proteine (> 110 BV), furnizand toti aminoacizii esentiali.
Disponibilitatea sistemica a glutationului oral este neglijabila, marea majoritate a acestuia trebuie sa fie fabricat intracelular din precursorii acestuia. Glutationul (GSH) este o tripeptida fabricata intracelular din consituentii sai aminoacizi: L-glutamat, L-cisteina si glicina. Grupul sulfhidril (tiol) (SH) al cisteinei serveste ca donator de proteine si este responsabil pentru activitatea biochimica a glutationului. Furnizarea acestui aminoacid este factorul de limitare in sinteza glutationului de catre celule, intrucat biodisponibilitatea cisteinei este relativ rara in produsele alimentare. In plus, cisteina ingerata sub forma aminoacidului liber L-cisteina, este toxica si catabolizata spontan in tractul gastro-intestinal si in plasma sangelui. Toxicitatea este evitata atunci cand cisteina este integrata in proteine mai mari, cum ar fi albumina, lactalbumina alfa si lactoferina.
Immunocal Platinum este o proteina izolata din zer de bovine, special preparata astfel incat sa ofere o sursa bogata de cisteina biodisponibila. In urma digestiei, cisteina ramane in forma stabila cistina (2 molecule de cisteina legate printr-o legatura disulfita) si glutamilcistina. Dupa absorbtie, aceste dipeptide calatoresc in siguranta in fluxul de sange si intra usor in celule pentru a elibera cisteina libera necesara sintezei glutationului intracelular. Immunocal Platinum pot fi astfel perceput ca un sistem de livrare al cisteinei. Joaca un rol fundamental in numeroase reactii biochimice si metabolice, cum ar fi sinteza si reparatia ADN-ului, sinteza proteinelor, sinteza de prostaglandine, transportul de aminoacizi si activarea enzimelor. Multe dintre sistemele organismului sunt afectate in mod negativ de niveluri scazute de glutation, incluzand sistemul imunitar, sistemul nervos, sistemul gastro-intestinal, sistemul cardiovascular si plamanii.

Indicatii
Augmentarea glutationului este o strategie dezvoltata care se adreseaza starilor de deficit de glutation, stresului oxidativ ridicat, deficitului imunitar si supraincarcarii cu agenti xenobiotici, stari in care glutationul joaca un rol important in detoxifierea xenobioticilor in cauza.

Starile de deficit de glutation includ, dar nu sunt limitate la: HIV / SIDA, hepatite toxice (cauzate de substante chimice) si hepatite infectioase, cancer de prostata si alte tipuri de cancer, cataracta, Alzheimer, Parkinson, boala pulmonara obstructiva cronica, astm, intoxicatii cu radiatii, stari de malnutritie, stres fizic accentuat, imbatranire. Deficitul de glutation a fost asociat cu un raspuns imun sub-optim.

Multe patologii clinice sunt asociate cu stresul oxidativ si sunt elaborate in baza a numeroase referinte medicale.

Incalzirea sau adaugarea de Immunocal Platinum intr-un lichid fierbinte sau utilizarea unui mixer de mare viteza pentru a reconstitui pulberea, vor scadea in mod semnificativ eficienta produsului.

Prezentare
Fiecare plic sigilat individual contine 10 grame de pulbere, din care 9 grame sunt proteine pure izolate. Celalalt procent de 10% este reprezentat de ingrediente naturale, incluzand cenusa, urme de minerale si urme de vitamine. Fiecare cutie de Immunocal Platinum contine 30 plicuri.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura